Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Et dyrebart løfte

1943: Under okkupasjonen av Athen innser Daphne, en ung gresk-jødisk kunstner, at hun er i stor fare. Familien hennes er skrekkslagne vitner til at de tyske styrkene okkuperer byen og deretter iverksetter sanksjoner mot den jødiske befolkningen. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
1943: Under okkupasjonen av Athen innser Daphne, en ung gresk-jødisk kunstner, at hun er i stor fare. Familien hennes er skrekkslagne vitner til at de tyske styrkene okkuperer byen og deretter iverksetter sanksjoner mot den jødiske befolkningen. Flere jødiske familier blir drevet ut av hjemmene sine og inn på tog på vei mot Polen.

Daphne er forelsket i sin østerrikske kunstlærer, og snart må det unge paret flykte fra Athen for å unnslippe hans mektige fetter, som er SS-offiser. De står foran en farefull flukt gjennom Hellas, med et barn på vei og et verdifullt maleri i kofferten.

2023: Flora har reist til Korfu etter ektemannens nylige bortgang. Hun flykter fra sorgen ved å male et portrett av sin karismatiske bestemor Daphne, som nærmer seg 100 år. Mens Flora maler, forteller Daphne om sin ungdoms kjærlighet og historien om et verdifullt kunstverk, et mesterverk som ga henne friheten, men som kostet henne alt hun hadde kjært.

Mens de to knytter bånd på tvers av generasjoner med sine felles opplevelser av kjærlighet og sorg, avdekker Flora sjokkerende hemmeligheter fra familiens fortid. Og hun får høre alt om reisen som brakte Daphne til Korfu for mange, mange år siden.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202826772
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
An Island promise

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et dyrebart løfte:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv