Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mors historie

en familiesaga

I november 1942 flykter en mor med sin lille datter over grensen til Sverige. De forlater et land der de har mistet alt: Eiendom, innbo og borgerrettigheter. Noen dager før har M/S Donau forlatt kaien i Oslo. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 339,-
I november 1942 flykter en mor med sin lille datter over grensen til Sverige. De forlater et land der de har mistet alt: Eiendom, innbo og borgerrettigheter. Noen dager før har M/S Donau forlatt kaien i Oslo. Far Robert Levin har gått i dekning. Moren Solveig Levin vet ikke om hun noensinne kommer til å se sin mann igjen.
Men historien begynner lenge før. Med varme, kløkt og blikk for livets små og store detaljer, tegner Mona Levin opp et stort lerret av jødisk familieliv fra Litauen til Oslo. Hun skriver like godt om sterke kvinneskikkelser som om brytninger mellom et tradisjonelt og moderne liv. Men den sterke kjærlighetshistorien mellom Solveig og Robert Levin har et illevarslende bakteppe. I Europa vinner jødehatet terreng. I november 1939 får de datteren Mona. Ikke lenge etter kommer krigen til Norge.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
231
ISBN
9788248916130
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
21 x 15 cm
Nr
8082049

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

V
Vibeke Solbue – 10.02.2017

– Historien er viktig og ganske unik hvor vi får historien til den norsk-jødiske moren til Mona Levin. Dessverre er språket nesten litt referat-aktig, og boken hadde tjent mye på et mer dynamisk språk. Selv om historien er spennende, synes jeg språket skjemmer såpass at det demper lesegleden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mors historie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kairos.

Jenny Erpenbeck
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv