Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nattergalen

"Uforglemmelig"

Easy Living

Nattergalen av bestselgerforfatter Kristin Hannah er et gripende portrett av to søstre i det okkuperte Frankrike, og hva de er villige til å ofre for sitt land og for dem de elsker.

Året er 1938. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 169,-
Nattergalen av bestselgerforfatter Kristin Hannah er et gripende portrett av to søstre i det okkuperte Frankrike, og hva de er villige til å ofre for sitt land og for dem de elsker.

Året er 1938. I den lille franske byen Carriveau er Vianne alene igjen med datteren Sophie etter at mannen er reist til fronten. Da tyskerne okkuperer store deler av landet, må Vianne velge mellom å miste huset eller innkvartere en tysk kaptein. Dette er bare det første av en rekke vanskelige valg hun må ta for å beskytte seg selv og datteren mens hun venter på nytt om ektemannen.

Viannes lillesøster, Isabelle, er hos faren i Paris da tyskerne invaderer byen. Sammen med tusenvis av andre parisere forlater hun byen og går til fots mot Carriveau. På veien opplever hun krigens grusomheter på nært hold og møter en ung motstandsmann som hun forelsker seg hodestups i. Men da han svikter henne, må hun bli hos Vianne i Carriveau. Der kaster Isabelle seg inn i motstandskampen, og gang på gang setter hun livet på spill for å redde andre og kjempe for et fritt Frankrike

"Jeg elsket Nattergalen av Kristin Hannah (...); sterke karakterer, handling og følelser, hvem kunne ønske seg mer av en roman?" Isabel Allende

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
495
ISBN
9788202545567
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The nightingale
Format
21 x 13 cm
Serie
Cappelen Damms bestselgerromaner

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Uforglemmelig"

Easy Living

"En engasjerende pageturner."

Kirkus Reviews

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattergalen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv