Recipe For Men Facial Moisturizer Plus

Recipe for Men

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Les mer
Vår pris: 209,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 188,-

Mer om produktet

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Recipes diskrete dufter er utviklet i parfymebyen Grasse i Frankrike. Barberings- og rengjøringsgeléene har en oppfriskende mintduft med innslag av sitrus. Fuktighetskremene og øyegeléen dufter mildt av skog og grønne løv. Alle produktene har en PH-verdi som er tilpasset menns hud.

Om produktet:
Recipe For Men Facial Moisturizer er en dypfuktende og fyldig krem for mannen som dusjer ofte, oppholder seg i uttørkende miljø eller har en naturlig tørr hud. Den har en ekstra intensiv fuktighetsgivende effekt. Kremen nærer, mykner og beroliger huden. Den øker også hudens elastisitet. Den passer godt for normal til tørr hud. Nøkkelingredienser: Sheasmør og hyaluronsyre som virker beroligende og mykgjørende, samt reduserer svie og røde partier. Vitamin E og svart te som motvirker frie radikaler. Physiogeny som er et nærende mineralkompleks og Pleurimincyl koffein som virker løftende og oppkvikkende.

Fakta