Recipe For Men Facial Moisturizer

Recipe for Men

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Les mer
Vår pris: 209,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 188,-

Mer om produktet

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Recipes diskrete dufter er utviklet i parfymebyen Grasse i Frankrike. Barberings- og rengjøringsgeléene har en oppfriskende mintduft med innslag av sitrus. Fuktighetskremene og øyegeléen dufter mildt av skog og grønne løv. Alle produktene har en PH-verdi som er tilpasset menns hud.

Om produktet:
Recipe For Men Facial Moisturizer er en deilig fuktighetskrem som skal brukes etter barbering eller når huden føles tørr og sliten. Kremen inneholder næringsrike ingredienser som mykner huden og beroliger den. Den passer til normal til fet hud. Nøkkelingredienser: Sheasmør og hyaluronsyre som beroliger huden, og gjør den behagelig myk. Minsker også svie og røde partier. Vitamin E og svart te beskytter mot frie radikaler. Venuceane hav-alge som fukter huden. Sebustop (basert på ekstrakt av ingefær, kanel og pimpinella) tar bort overskudsstalg og motvirker fet glinsende hud. Olivenessens som også beroliger og etterlater huden fin og myk.

Fakta