Recipe For Men SPF 15 Facial Moisturizer

Recipe for Men

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Les mer
Vår pris: 209,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Mer om produktet

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Recipes diskrete dufter er utviklet i parfymebyen Grasse i Frankrike. Barberings- og rengjøringsgeléene har en oppfriskende mintduft med innslag av sitrus. Fuktighetskremene og øyegeléen dufter mildt av skog og grønne løv. Alle produktene har en PH-verdi som er tilpasset menns hud.

Om produktet:
Recipe For Men SPF15 Facial Moisturizer fukter huden i dypet og beskytter mot solens skadelige UV-stråler (UVA og UVB). Kremen absorberes raskt. Visse forskere påstår at 70% av hudens aldring er et resultat av solens stråling.
Hovedingredienser: Olivenessens som beroliger og mykgjør. Sebustop (ingredienscocktail for menn, basert på ekstrakt av ingefær, kanel og pimpinella) som tar bort overskuddstalg og motvirker glinsende hud. Optimert solfilter som beskytter mot både UVA og UVB. Aloe vera som fukter og mykner huden.

Fakta