Magiske gatelys

en juleantologi

Roland Jansson (Illustratør)

Over 50 kjente og ukjente norske forfattere har valgt å gå sammen og gi en håndsrekning til Erlend Johannesen og hans medarbeidere ved barnehjemmet Streetlight i Tacloban på Filippinene. Ideen ble unnfanget av forfatter Lisette Askø etter den norske julen i 2014. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Over 50 kjente og ukjente norske forfattere har valgt å gå sammen og gi en håndsrekning til Erlend Johannesen og hans medarbeidere ved barnehjemmet Streetlight i Tacloban på Filippinene. Ideen ble unnfanget av forfatter Lisette Askø etter den norske julen i 2014. Sommeren 2015 var resultatet klart; en juleantologi eller samling med små julehistorier mellom to permer. Gjennom forlagets salg av Juleantologien Magiske Gatelys går overskuddet uavkortet til barnehjemmet Streetlight.
I Januar 2016 ble NOK 25000,- overført til Streetlight, som svarte:
"Vi er svært takknemlige for innsatsen som er lagt ned i forbindelse med utgivelsen av Magiske gatelys. Det er en ære at overskuddet ble gitt til Streetlight. Pengene vi mottok har bidratt til at vi kan utvide vår kapasitet på vår nye tomt i Tacloban. Vi har nå bygd et studiesenter og et barnehjem med tredoblet kapasitet, slik kan nå ut til enda flere gatebarn i Tacloban noe som virkelig trengs. Vi har sett et økende behov for hjelp etter tyfonen, noe vi ønsker å imøtekomme. Det er takket være slike mennesker som står bak Magiske gatelys som muliggjør vårt arbeid. Tusen takk for at dere ønsket å gi overskuddet til oss. Hilsen Erlend og alle Streetlight-barna".

Fakta