«Mummitrollet og marsboerne» kom ut i tegneserieform i 1957. En flyvende tallerken har kjørt seg bort i verdensrommet og lander i Mummimammas kjøkkenhage! Inni tallerkenen er det en fortumlet marsboer. Nysgjerrige Mummitrollet blir venn med marsboeren, og skjuler han fra politiet. De snakker ikke samme språk, men kommuniserer gjennom en magisk boks.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen med Mummitrollet og marsboerne rommer 0,3 liter og kommer i en nydelig grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

For hvert krus med Mummitrollet og Marsboerne som selges i 2019, doneres kr 10,- til Redd Barnas lokale organisasjoner. Redd Barna i Norge jobber aktivt for barns rettigheter, og lokalt har de etablert budskapet Ingen utenfor, som omfatter arbeid i skolene for vennskap, trivsel, inkludering, og forebygging av mobbing.

 

FAKTA
Mummitrollet
Nr: 8139741
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger