Krus Mummi 0,3l Mymlen

Arabia

Romantiske Mymlen er den perfekte koppen til alle dagdrømmere! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Mer om produktet

Mymlen er Lille Mys storesøster, og hennes rake motsetning. Hun er vennlig, hjelpsom og rolig. Hun er jålete og forfengelig og elsker å dagdrømme om dem hun er forelsket i, særlig om politimesteren. Hun er likevel ansvarsbevisst og lojal og tok tidlig ansvar for sine yngre søsken.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen med Mymlen rommer 0,3 liter og kommer i en romantisk rosafarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

 

Fakta