Krus Mummi 0,3l Politikonstabel

Arabia

Den snille og gode politimannen passer perfekt til noen med grønne fingre! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Mer om produktet

Politikonstabelen har som jobb å passe på Mummidalen og alle som bord er. Mummidalen er jo som kjent et ganske fredelig sted, så politikonstabelen har ikke så mye å gjøre. Det har til og med vært fare for at politistasjonen i Mummidalen skal legges ned. Han er en snill mann, som kan oppfattes som hard, men som er en myk og snill mann på innsiden. Han er svært glad i blomster, og særlig roser.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen med Politikonstabelen rommer 0,3 liter og kommer i en frisk grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

 

Fakta