Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Krus Mummi 0,3l Sniff

Finnes i disse variantene:

249,-
Sendes innen 2 virkedager

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Sniff rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Sniff er en skikkelig gladlaks, og han gleder seg til å bo i kjøkkenskapet ditt. Forresten er han ganske pysete og lat, så du må nok ta godt vare på ham. Vi har hørt rykter om at han elsker hjemmelaget kakao. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Sniff rommer 0,3 liter og kommer i en nydelig grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favorittkopp i Mummidalen. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen. Før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Nr: 8109664

Kunders vurdering

E
Elin Zinke – 19.10.2021

– Koselige krus har brukte masse.

E
Elin Zinke – 19.10.2019

– Søte og koselig krus

A
Anne Marte – 23.07.2019

– Veldig fint

T
Te – 22.10.2018

– Gode kopp. Passer i størrelse.

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv