Krus Mummi 0,3l Snorkfrøken

Arabia

Snorkfrøken lengter etter kjærligheten. Finnes den hos deg? Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Mer om produktet

Den rosa koppen med Snorkfrøken på gjør oss mo i knærne av nostalgi. En skjønn figur fra Mummidalen som alltid drømmer om den store kjærligheten, og som bruker mye tid på venner. Koppen rommer hele 0,3 liter og er malt i en delikat rosafarge. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Snorkfrøken på, er rosa og rommer 0,3 liter og Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

GAVETIPS: Koppen er en nydelig gave til en god venn eller den store kjærligheten. Hva med å kjøpe to og be vedkommende på en date på verandaen i sommer?

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta