Krus Mummi 0,3l Snusmumriken

Arabia

Alle trenger en god venn fra Mummidalen. Finn din favorittkopp nå! Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
219,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 175,-

Vår pris: 219,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 175,-

Mer om produktet

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Snusmumriken rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Hva med varm sjokolade til kveldsmaten i denne lekre koppen med en riktig eventyrer på? Han lever i en ukomplisert verden, og har en av de snodigste antrekkene i hele Mummidalen. Koppen er malt i en skjønn, lysegrønn farge, som gir assosiasjoner til sakte, deilige turer i frisk, norsk skog. Hvorfor ikke invitere barna med på kakao i gapahuken? Snusmumriken vil i hvert fall være med. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Snusmumriken på rommer 0,3 liter og kommer i en nydelig grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta