Krus Mummi 0,3l Stamfaren

Arabia

Alle trenger en god venn fra Mummidalen. Finn din favorittkopp nå! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Mer om produktet

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med stamfaren rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Stamfaren i Mummidalen vil blidgjøre enhver ny eier. Husker du ikke hvem det er? Kanskje ikke så rart, for stamfaren er hemmelighetsfull, litt sjenert og ganske stille. Dessuten liker han seg best om natten. Ingenting slår en kopp full av varm kakao når stjernene titter fram.  

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Denne koppen med den hemmelighetsfulle stamfaren rommer 0,3 liter og kommer i klassisk sort. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favorittkopp i Mummidalen. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen. Før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta