Krus Mummi 0,3l Trollmannen

Arabia

Trollmannen har fått sin egen kopp! Les mer
Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 179,-

Mer om produktet

Trollmannen er hovedkarakteren i Tove Janssons bok «Trollmannens hatt» fra 1948. Trollmannen bor på verdens ende, og kommer ridende til Mummidalen på sin sorte panter på leting etter Kongerubinen – verdens største og vakreste rubin! Dette skjer selvfølgelig ikke uten forviklinger, da det viser seg at noen andre i Mummidalen har funnet rubinen..

De sjarmerende og populære Mummikrusene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og er har en intens, dyp burgunderfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favorittkopp fra Mummidalen! Husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta