Krus Mummi 0,3l Tufsla&Vifsla

Arabia

Tufsla og Vifsla i splitter nytt design! Les mer
Vår pris
199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Vår pris: 199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 159,-

Mer om produktet

Tufsla og Vifsla, de små søte vesenene med sitt eget språk, må søke tilflukt i Mummidalen. De har nemlig funnet Kongerubinen, som den nifse Trollmannen også er på utkikk etter! Inspirasjonen bak karakteren Tufsla er selve Tove Jansson, mens Vifsla er inspirert av hennes nære venn, teaterregissør Viveca Banler. Rubinen skal være et bilde på deres spesielle vennskap.

De sjarmerende og populære Mummikrusene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og er har en sterk og klar grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favorittkopp fra Mummidalen! Husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta