Krus Mummi sesong, 0,3l På ferie

Arabia

Den etterlengtede sommerferien er motivet på det nye sesongkruset fra Mummidalen! Les mer
Gaver og utstyr
Legg i ønskeliste
Vår pris: 249,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 224,-

Mer om produktet

Mummifamilien gjør seg klar for sommerferien på en øde øy. Mummimamma pakker mat og piknikkurv, Mummipappa pakker fiskestangen, mens Mummitrollet sørger for å få med en stekepanne, slik at han kan lage pannekaker. Tove Jansson har brukt sine egne sommerferier som inspirasjon for historien, og det å tilbringe sommeren på «en øde øy» betydde fri og ro, og å være omgitt av naturen.

De sjarmerende og populære Mummikrusene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og tåler fint oppvaskmaskin - anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favorittkopp fra Mummidalen! Husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

Fakta