Bygdedyr og fylkeskonger

Boka du nå holder i hendene er både en selvbiografi og en varslerfortelling. Den forteller om drømmer som gikk i oppfyllelse, og om motgang som ble overvunnet og om et liv som gikk i knas. Gro O'Hara, født Gullesen, forteller åpenhjertig om en livsreise som starter med en god barndom i hjembygda Evje, om hennes store kjærlighet, Terry, om den familien og tilværelsen de to skapte sammen, og om hvordan den tilværelsen ble smadret lille julaften 2006. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Boka du nå holder i hendene er både en selvbiografi og en varslerfortelling. Den forteller om drømmer som gikk i oppfyllelse, og om motgang som ble overvunnet og om et liv som gikk i knas. Gro O'Hara, født Gullesen, forteller åpenhjertig om en livsreise som starter med en god barndom i hjembygda Evje, om hennes store kjærlighet, Terry, om den familien og tilværelsen de to skapte sammen, og om hvordan den tilværelsen ble smadret lille julaften 2006. Framfor alt er denne boka en veldokumentert avsløring om hva kombinasjonen bygdesladder og dårlig lederskap kan føre til. På Gro O'Haras arbeidsplass, den tidligere så velrenommerte Hornnes landsgymnas, ødelegges det gode arbeidsmiljøet. Les beskrivelsen av de absurde metodene som tas i bruk for å knekke en dedikert lektor.

«Du kommer med godt dokumentert kritikk av oppsigelsesprosessen. Jeg tenker at om det er noen som kan tenke seg å motsi noe av det du har skrevet, så vil de kvie seg for å gjøre det. De vil vel helst at saken gradvis blir glemt. En diskusjon om saken vil nok føre til at saken vil framstå som brudd på svært mange lovbestemte samhandlingsregler. Det vil de sannsynligvis unngå.»
Jurist Per Sørensen

Fakta