Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det gode arbeidsmiljø

krav og utfordringer

Det gode arbeidsmiljø tar opp en rekke dagsaktuelle temaer innenfor arbeids- og organisasjonspsykologien. Boken formidler og diskuterer viktige temaer og problemstillinger knyttet til vår tids arbeidsliv og mulighetene for å skape et godt og produktivt arbeidsmiljø for alle. Les mer

639,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det gode arbeidsmiljø tar opp en rekke dagsaktuelle temaer innenfor arbeids- og organisasjonspsykologien. Boken formidler og diskuterer viktige temaer og problemstillinger knyttet til vår tids arbeidsliv og mulighetene for å skape et godt og produktivt arbeidsmiljø for alle.
Boken består av viktige bidrag om individet i arbeidsmiljøet, samspill og sosiale forhold i arbeidsmiljøet, organisasjoner og samfunn i endring, og om arbeid, stress og helse der til sammen 26 bidragsytere, alle blant de fremste innenfor sine fagfelt i Norge, tar opp høyaktuelle temaer, bl.a.:
psykososiale arbeidsmiljøfaktorer endring og omstilling konflikter og mobbing mestring av stress og utbrenthet mangfold i arbeidslivet hvordan sikre god kommunikasjon hvordan en kan mestre både jobben og familien helsefremmende tiltak på arbeidsplassen arkitektur og arbeidsmiljø: nye arbeidsplassløsninger
Boken retter også et kritisk blikk på organisasjonens hjelpere gjennom å diskutere organisasjonskonsulenters rolle. Videre drøftes hvordan arbeidsmiljøarbeidet må legges opp for å være i tråd med arbeidsmiljølovens prinsipper og regler, samt hvordan man kan arbeide med å forebygge og redusere sykefravær.
Boken er skrevet for alle som er interessert i arbeidsmiljø og organisasjonspsykologi, særlig for studenter og de som har et spesielt ansvar for mennesker i organisasjoner - arbeidsgivere, personalledere, verneombud, organisasjonskonsulenter, personal-/HR-medarbeidere, HMS-/BHT-personell, tillitsvalgte etc.
Ståle Valvatne Einarsen er professor i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Hans faglige fokus er på mobbing og trakassering, ledelse, psykososiale arbeidsmiljøfaktorer, sykefravær og kreativitet og innovasjoner i arbeidslivet. Einarsen har lang erfaring som foredragsholder og organisasjonskonsulent.
Anders Skogstad er professor emeritus i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Faglig fokus har vært rettet mot ledelse og i særlig grad laissez-faire-ledelse, mobbing, psykososiale faktorer i arbeidsmiljøet og organisasjonskultur. Skogstad har lang erfaring som foredragsholder og organisasjonskonsulent.

Medlemsvurdering:
Det gode arbeidsmiljø er den første boken i en serie på tre fra fagpersonene innenfor organisasjonspsykologi på Universitetet i Bergen. Den er lettlest og virkelig godt skrevet. Det gode arbeidsmiljø belyser mange aktuelle problemstillinger i vår tids arbeidsliv. Den retter også et kritisk blikk på en del fenomener som er blitt populære i rekrutterings- og bemanningsbransjen. Boken anbefales for alle som ønsker en økt forståelse av egen karriere, samspillet internt i organisasjoner, samt organisasjoners bruk av innleide konsulenter til nedbemanningsprosesser. Den anbefales for alle som arbeider med ansvar for andre mennesker i organisasjoner, både ledere, personalavdeling, tillitsvalgte og verneombud. Man lærer garantert noe nytt!

Huldra

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245039740
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Huldra – 03.04.2008

– Det gode arbeidsmiljø er den første boken i en serie på tre fra fagpersonene innenfor organisasjonspsykologi på Universitetet i Bergen. Den er lettlest og virkelig godt skrevet. Det gode arbeidsmiljø belyser mange aktuelle problemstillinger i vår tids arbeidsliv. Den retter også et kritisk blikk på en del fenomener som er blitt populære i rekrutterings- og bemanningsbransjen. Boken anbefales for alle som ønsker en økt forståelse av egen karriere, samspillet internt i organisasjoner, samt organisasjoners bruk av innleide konsulenter til nedbemanningsprosesser. Den anbefales for alle som arbeider med ansvar for andre mennesker i organisasjoner, både ledere, personalavdeling, tillitsvalgte og verneombud. Man lærer garantert noe nytt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det gode arbeidsmiljø:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv