En såkalt drittjobb

 • Sjokkerende
 • Samfunnskritisk
 • Tankevekkende
 • "Hun har tatt jobbene arbeidstakerne ikke vil ha, for å skrive boka arbeidsgiverne ikke vil lese." Dagbladet Les mer

  Vår pris
  108,-
  Spar
  11,-

  Veil. pris: 119,-  (Innbundet)
  Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Innbundet
  Legg i

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Innbundet
  Legg i
  Vår pris: 108,-
  Spar: 11,-

  Veil. pris: 119,-  (Innbundet)
  Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Om boka

  Brennaktuell debattbok om virkeligheten i det nye arbeidslivet. I En såkalt drittjobb får vi innblikk i livet bak fasaden i et Thon-hotell. Etter sitt opphold i Thons rike, der arbeiderne har lav lønn og lav status, spør journalisten Lotta Elstad: Det må vel være noe galt med Norge, når helt vanlige og viktige yrker kan kalles "drittjobber"?

  Vi møter Joycy som drømmer om å gjenforenes med mannen sin, Nadia som sier "jeg tjener bare 114 kroner i timen - og det er jo jeg som gjør drittjobben" og Said som løper og løper og løper, mens sjefen mener "det er bare å slutte" hvis noen har noe å klage på.


  Husøkonomens irettesettelse av Lotta:
  "Hør her. Jeg har vært fornøyd med deg til nå, men nå begynner jeg å tvile på deg. Du jobber altfor langsomt. Dere skulle vært ferdig med å vaske gulvene for lenge siden. Jeg forventer mer effektivitet. Du må få opp tempoet. Når du jobber på rommene, må du bli fort ferdig og springe til neste rom. Og hvis du blir ferdig før tiden, er det flott, men da må du løpe videre og finne ut om det er noen som trenger hjelp. Ok? Vaske rom, spring, spring, spring, neste rom."

   

  Fakta