Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Superkollega

Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Denne boken gir deg multiverktøyet du aldri vil legge bort.

Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode, og gjennom dette være en sterk bidragsyter i bygging av god organisasjonskultur. Les mer

481,-

529,- Spar: 48,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Denne boken gir deg multiverktøyet du aldri vil legge bort.

Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode, og gjennom dette være en sterk bidragsyter i bygging av god organisasjonskultur.

Verktøyet for å få til dette er improvisasjon!

Hva tenker du når du hører ordet improvisasjon? Tenker du at det er noe enkelte tyr til når man ikke er helt forberedt, eller ser du kanskje for deg noen som leker og tuller? I boken vil du raskt se at improvisasjon har et helt annet utgangspunkt og innhold. Det er rett og slett et glimrende verktøy for å få til god samhandling. Improvisasjon er kjernen i gode organisasjonskulturer og gjør en stor forskjell i endrings- og utviklingsprosesser. Gjennom syv enkle prinsipper gir vi deg verktøyet en superkollega tar i bruk for å skape verdens beste arbeidsplass.

Nina Nakling er pedagogen med en brennende tro på at de beste arbeidsplassene skapes sammen. Bård Brænde har den noe uvanlige kombinasjonen av å være siviløkonom og ekspert på improvisasjon og teatersport.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
192
ISBN
9788245027983
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Superkollega:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv