Norsk arbeidsliv mot 2050

muligheter og trusler

Trond Kongsvik (Redaktør) ; Øystein Moen (Redaktør) ; Ola Edvin Vie (Redaktør) ; Rikke Bramming Jørgensen (Redaktør) ; Eirik Albrechtsen (Redaktør)

Vi vet lite om hvordan arbeidslivet ser ut om 30 år. Likevel er det en del utviklingstrekk som har gjort seg gjeldende de senere årene og som det kan være grunn til å tro vil forsterke seg i årene framover. Les mer
Vår pris
629,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 629,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Vi vet lite om hvordan arbeidslivet ser ut om 30 år. Likevel er det en del utviklingstrekk som har gjort seg gjeldende de senere årene og som det kan være grunn til å tro vil forsterke seg i årene framover. Overordnet handler dette blant annet om en økende globalisering, automatisering og autonome systemer og nye måter å organisere arbeid og verdikjeder på. Mer konkret ser vi raskere og større omstillingsprosesser, løsere arbeidsmarkedstilknytninger blant arbeidstakere og økende tjenesteproduksjon. Gjennom bidrag fra en rekke forskere og kommentarer fra partene i arbeidslivet ser vi i denne boken på hvilke konsekvenser slike utviklingstrekk kan få for norsk arbeidsliv, hvordan vi best kan forberede oss på endringer som kommer, og hvilke nye muligheter som kan oppstå. Hvilke nye krav og utfordringer ser vi for arbeidstakere og bedrifter, og hvordan kan vi sikre gode arbeidsbetingelser og videre konkurransekraft framover?
Innholdsfortegnelse og bokutdrag Last ned omslag

Fakta