Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Varsling

praktisk håndbok om håndtering av varsler etter arbeidsmiljøloven og skipsarbeidsloven

Etter arbeidsmiljøloven kan arbeidstakere varsle om kritikkverdige forhold i virksomheten. Varsler kan gjelde alt fra lovbrudd til brudd på etiske normer. Mange arbeidsgivere er usikre på hvordan varsler bør håndteres. Les mer

699,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Etter arbeidsmiljøloven kan arbeidstakere varsle om kritikkverdige forhold i virksomheten. Varsler kan gjelde alt fra lovbrudd til brudd på etiske normer. Mange arbeidsgivere er usikre på hvordan varsler bør håndteres. Målet med boken er å hjelpe virksomheter med å håndtere varsler på en korrekt, hensynsfull og effektiv måte, i tråd med lovens regler.

Boken gir en praktisk oversikt over regel verket knyttet til varsling. Forfatterne forklarer blant annet hvilke virksomheter som plikter å ha varslingsrutiner, og hva slike rutiner må og bør inneholde. Boken tar også for seg hvordan arbeidstakere kan og skal gå frem ved varsling og gir en steg-for-steg oversikt over hvordan varsler bør håndteres.

Bak i boken er det inntatt maler for å gjøre oppfølgingen av varsler lettere og mer profesjonell. Boken er beregnet på alle som jobber med varsling, herunder ledere, HR-ansvarlige, tillitsvalgte og advokater. Den er også et nyttig verktøy for ansatte som selv er involvert i en varslingsprosess.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
258
ISBN
9788215069036
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Varsling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bål

Yngve Ryd
Innbundet 
409,- 449,-

Circe

Madeline Miller
Innbundet 
290,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv