Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

1537 - det vanskelige skillet

forskning på og forvaltning av arkeologiske kulturminner fra nyere tid

Denne antologien består av åtte artikler med utgangspunkt i seminaret "Over og under bakken. Verneverdig bebyggelse og arkeologiske kulturminner fra tiden etter 1537", som ble holdt på Røros og arrangert av NIKU våren 2013. Les mer

350,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Denne antologien består av åtte artikler med utgangspunkt i seminaret "Over og under bakken. Verneverdig bebyggelse og arkeologiske kulturminner fra tiden etter 1537", som ble holdt på Røros og arrangert av NIKU våren 2013. Seminaret var en del av et prosjekt finansiert av Forskningsrådet, som drøftet forvaltningen av og forskningen på kulturlag fra tiden etter 1537. Artiklene kretser rundt to problemstillinger: Hvordan forvaltningen av den arkeologiske kunnskapen som ligger i kulturlagene fra 1600- til 1800-tallet fungerer, og hvordan dette kildematerialet kan brukes for å skrive ny og spennende historie.

Om bokserien:
Vitark er en bokserie som utgis i samarbeid mellom NTNU Vitenskapsmuseet, seksjon for arkeologi og kulturhistorie, og Museumsforlaget. I denne serien presenterer vi ny nordisk forskning på arkeologifaglige problemstillinger.

Detaljer

Forlag
Norsk institutt for kulturminneforskning / NTNU. Vitenskapsmuseet / Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
131
ISBN
9788283050356
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
30 x 22 cm
Serie
Vitark : acta archaeologica nidrosiensia 10

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 1537 - det vanskelige skillet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv