Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Arven

«Hislop har skrevet en fortryllende roman, om kjærlighet, svik, sterke familiebånd, og det med en historisk sus.»

Lene Waldeland, BOK365

Storslått pageturner fra bestselgerforfatteren av Øya. Da Helena arver besteforeldrenes leilighet i Athen, blir hun overveldet av minnene fra somrene hun tilbrakte der som barn på 1960-tallet. Bestefaren, en kald og ondskapsfull mann, var general i det brutale militærdiktaturet, og mens hun vandrer gjennom de støvete rommene, oppdager hun en rekke verdifulle gjenstander og antikviteter. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Storslått pageturner fra bestselgerforfatteren av Øya. Da Helena arver besteforeldrenes leilighet i Athen, blir hun overveldet av minnene fra somrene hun tilbrakte der som barn på 1960-tallet. Bestefaren, en kald og ondskapsfull mann, var general i det brutale militærdiktaturet, og mens hun vandrer gjennom de støvete rommene, oppdager hun en rekke verdifulle gjenstander og antikviteter. Hvordan kom de i bestefarens eie? Og til hvilken pris?
Helenas ønske om å finne svar vokser i takt med fascinasjonen for arkeologi. En sommer tilbrakt med frivillige på en utgravning på en øy i Egeerhavet gir næring til ønsket om å beskytte de dyrebare fragmentene som er hentet opp fra den solbrente jorden - og å forstå opphavet til bestefarens samling.
Underveis forelsker hun seg i de trange gatene i Athen og innbyggerne der, som viser henne antikvitetshandelens mørke sider. Men vil hun noensinne kunne veie opp for bestefarens handlinger?
Sagt om Arven:
«I kjent stil maler hun bilder av Hellas som er så levende at man formelig kjenner lukter og lyder, og føler bølgene slå i takt med den økende dramatikken. [...] Hislop har skrevet en fortryllende roman, om kjærlighet, svik, sterke familiebånd, og det med en historisk sus. [...] Dette er en bok man trygt kan legge i feriebunken!» Lene Waldeland, Bok365

«Familiestrid, ubesvarte spørsmål, romantikk og svik med Hellas' bergtagende historie som bakteppe» Daily Express
«Hislops lidenskapelige kjærlighet til Hellas oser fra hver side» Daily Mail
«Hennes kjærlighet til Hellas skinner gjennom og bringer leserne til en verden som er glitrende skildret» Independent

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Bokmål
ISBN
9788241962103
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The figurine

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Hislop har skrevet en fortryllende roman, om kjærlighet, svik, sterke familiebånd, og det med en historisk sus.»

Lene Waldeland, BOK365

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv