Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Son under Son

Boktittelen "Son under Son" har dobbel betydning: For det første viser den til det Son som bokstavelig talt ligger under bakken i og omkring det nåværende tettstedet og som arkeologer i mer enn ti år har arbeidet med å undersøke deler av. Les mer

350,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 297,-
Boktittelen "Son under Son" har dobbel betydning: For det første viser den til det Son som bokstavelig talt ligger under bakken i og omkring det nåværende tettstedet og som arkeologer i mer enn ti år har arbeidet med å undersøke deler av. For det andre viser den til det som ligger "under" dagens sommeridyll, med kafeer, gallerier og båtliv. Ladestedet Son var i flere hundre år en viktig utskipningshavn for trelast og befolket av kjøpmenn, skippere, tollbetjenter, loser, sjauere, håndverkere og fiskere.

Forfatterne har arbeidet med Sons historie i en årrekke. Denne boka forteller om funnene som arkeologene har gjort på gården Labo og i Son sentrum og om bosetting, handel og skipsfart fra middelalderen til 1700-tallet. Kombinasjonen av historiske og arkeologiske kilder kan fortelle mye om handelsstedet på Labo og om hvordan en strand og en bukt ble til Son sentrum og torg. Boka er rikt illustrert.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788283050424
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 25 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Son under Son:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Råta

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Evna

Siri Pettersen
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv