Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Arkitekturhistorie

en kort innføring i byggekunst

Arkitektur - også kalt byggekunst eller stedskunst - utgjør en helt sentral del av vår kulturhistorie: historien om våre bygde omgivelser. Men denne historien er ikke alltid like lett å tyde. Denne korte arkitekturhistorien er en verdifull veileder til denne spennende delen av vår kulturhistorie. Les mer

275,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Arkitektur - også kalt byggekunst eller stedskunst - utgjør en helt sentral del av vår kulturhistorie: historien om våre bygde omgivelser. Men denne historien er ikke alltid like lett å tyde. Denne korte arkitekturhistorien er en verdifull veileder til denne spennende delen av vår kulturhistorie. Den gir en første innføring i "
"den vestlige verdens"
" byggekunst, helt fra Midtøstens første enkle hus fra rundt 8000 f.Kr. fram til dagens byggverk. Hovedtrekk i norsk kultur- og arkitekturhistorie er også med. Teksten er gjennomillustrert med over 200 strektegninger og kronologiske tabeller.

Boken er ny i sitt slag, og gjør byggekunstens spennende historie tilgjengelig for et bredt publikum. Samtidig vil denne arkitekturhistorien være av særlig interesse for skoleverket og for studenter innen arkitektur og estetiske fag.

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
96
ISBN
9788279350194
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arkitekturhistorie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv