Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn

slik virker de, slik bruker du dem

«Hammer skriver godt og levende, og boka er med sine 175 sider kortfattet og oversiktlig, delikat illustrert med mange fargebilder.» «... Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn kan anbefales på det varmeste.» «Dette er en innføringsbok mange vil ha glede av.»

Iver Mysterud, Helsemagasinet nr. 3/23

Har du hørt om eteriske oljer, men er usikker på hva de er? Vet du hva eteriske oljer er, men lurer på hva de kan være godt for? Kan du tenke deg å lage helsefremmende oljeblandinger til deg selv og hjemmet ditt?I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Har du hørt om eteriske oljer, men er usikker på hva de er? Vet du hva eteriske oljer er, men lurer på hva de kan være godt for? Kan du tenke deg å lage helsefremmende oljeblandinger til deg selv og hjemmet ditt?I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer. Forfatteren gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i hverdagen, enten det er i pleiende og nærende kremer eller som tilskudd til familiens husapotek. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot blant annet forkjølelse, eksem, urolig søvn, hodepine og tannverk og for blankt hår og sunn hud og økt velvære. Oljene kan brukes i desinfiserende rengjøring og i varmende, beroligende drikker.Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. Gry Hammer bruker stort sett oljene terapeutisk, men for henne utgjør oljene også en viktig og sanselig del av en naturlig og grønn livsstil. Hun bruker i tillegg eteriske oljer når hun mediterer og gjør yoga og deler også sine hverdagstips og hvordan oljene støtter meditasjon og chakraene med deg.

Å være omgitt av deilige, beroligende og oppkvikkende dufter i hverdagen gjør godt for hele deg!Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen Frajordtilbord.no.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788202610784
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Hammer skriver godt og levende, og boka er med sine 175 sider kortfattet og oversiktlig, delikat illustrert med mange fargebilder.» «... Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn kan anbefales på det varmeste.» «Dette er en innføringsbok mange vil ha glede av.»

Iver Mysterud, Helsemagasinet nr. 3/23

Kunders vurdering

T
Tanja – 02.05.2021

– Enestående bok!

S
Sissel Bente Hagen – 25.08.2020

– Eteriske oljer

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv