Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Afghanistan

landet midt i mellom : en personlig reise

«Vi var ferdig med gymnasiet. Vi skulle jorden rundt. Afghanistan var det svarte hullet på vår reise mot India. I Kabul fant vi en liberal by som gikk under navnet Asias Paris. Siden da har Afghanistan gjennomlevd 40 år med krig og konflikt - men i 1970 våknet min kjærlighet og interesse for dette viktige landet». Les mer

354,-

389,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 330,-
«Vi var ferdig med gymnasiet. Vi skulle jorden rundt. Afghanistan var det svarte hullet på vår reise mot India. I Kabul fant vi en liberal by som gikk under navnet Asias Paris. Siden da har Afghanistan gjennomlevd 40 år med krig og konflikt - men i 1970 våknet min kjærlighet og interesse for dette viktige landet».


I mer enn 50 år har Petter Bauck vært engasjert med Afghanistan. Han har fordypet seg i landets turbulent historie. Aleksander den Store, Genkhis Khan, Dronning Victoria, Sovjetunionen og USA har alle fått erfare afghanernes frihetstrang. Men landet savner en samlende identitet som alle folkegrupper, religiøse grupper og kjønn, kan oppleve tilhørighet til. 40 år med okkupasjon. spenninger mellom ønsket om modernisering og tradisjonelle og religiøse holdninger, har frem til i dag hindret en inkluderende nasjonsbygging som grunnlaget for en stabil stat.

Detaljer

Forlag
Frekk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
212
ISBN
9788293097877
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Afghanistan:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Faust

Johann Wolfgang von Goethe
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv