Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Midtens rike

en vandring i Kinas historie

Med et spenn på over 4000 år av Kinas historie, gir forfatteren oss en spennende innføring i landets dynastier, myter og kunst - og byr på nære møter med enkeltpersoners fortellinger og skjebner. Vi møter pionerer og oppdagere, bønder og keisere, og føres helt frem til Maos maktovertakelse i 1949 og vår moderne tid. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 149,-
Med et spenn på over 4000 år av Kinas historie, gir forfatteren oss en spennende innføring i landets dynastier, myter og kunst - og byr på nære møter med enkeltpersoners fortellinger og skjebner. Vi møter pionerer og oppdagere, bønder og keisere, og føres helt frem til Maos maktovertakelse i 1949 og vår moderne tid.Med denne boken gir Torbjørn Færøvik oss levende historieformidling med kunnskap og varme.

Medlemsvurdering:
Kjempefin bok om Kinas historie, må si jeg er kjempefornøyd med Torbjørn Færøviks herlige sans for detaljer. Til tross for at dette egentlig er en historiebok må jeg innvende at forfatteren har gjort dette på et vis som gjør at det føles ut som om du leser en roman. Boken bør leses av alle og enhver som vil lære mye nytt og dessuten unne seg en sunn og god lesning. Jeg er mektig imponert over dette mesterverket som på 622 sider klarer å fortelle så mye historie og så mye mening og samtidig gjør at du føler Kina på din egen kropp. Dette er en bok som bør leses!

AC

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202325640
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
13 x 13 cm
Serie
Lommelydbok

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
J – 20.10.2021

– Midtens rike

A
AC – 05.01.2010

– Kjempefin bok om Kinas historie, må si jeg er kjempefornøyd med Torbjørn Færøviks herlige sans for detaljer. Til tross for at dette egentlig er en historiebok må jeg innvende at forfatteren har gjort dette på et vis som gjør at det føles ut som om du leser en roman. Boken bør leses av alle og enhver som vil lære mye nytt og dessuten unne seg en sunn og god lesning. Jeg er mektig imponert over dette mesterverket som på 622 sider klarer å fortelle så mye historie og så mye mening og samtidig gjør at du føler Kina på din egen kropp. Dette er en bok som bør leses!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midtens rike:

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv