Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dykking i fjerne farvann

Dykking i fjerne farvann presenterer flere hundre marine arter du kan møte om du liker å snorkle eller dykke på dine turer til andre himmelstrøk. Det kan være svært nyttig å vite hvilke arter du skal holde deg unna og utrolig spennende å lære å kjenne denne fargerike faunaen. Les mer

317,-

348,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Dykking i fjerne farvann presenterer flere hundre marine arter du kan møte om du liker å snorkle eller dykke på dine turer til andre himmelstrøk. Det kan være svært nyttig å vite hvilke arter du skal holde deg unna og utrolig spennende å lære å kjenne denne fargerike faunaen. Boken inneholder også en mengde gode råd og tips om planlegging og reisemål. Et eventyr venter!

Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788292496275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005

Kunders vurdering

A
AC – 08.11.2009

– Dykking i fjerne farvann er en praktisk og gøy bok som forteller det mye nyttig om flotte steder å dykke på rundt omkring i verden. Du får også grei informasjon og bilder om mange forskjellige arter en kan møte på, hvor en kan møte dem og eventuelt annen informasjon som en bør vite om arten om en skulle møte den ute i det fri. Jeg for min del fikk mange fine pakketips til hvordan jeg kan pakke dykkerutstyret mitt på en grei måte, men også tips til nye steder som en kan legge ferieturen til om en vil oppleve et fantastiskt marint liv!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dykking i fjerne farvann:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Angst

Peder Kjøs
Innbundet 
363,- 399,-

Darts

Patrick Chaplin
Paperback 
189,-
 

Nilen

Terje Tvedt
Paperback 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv