Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

FJORD miniduftlys 65 gr

Finnes i disse variantene:

199,-
Utsolgt

Barskog og bratte fosser forsterker de dramatiske, norske fjordene. Med glade duftnoter av trær og modne frukthager, ville bær, skogsbær og bringebærblomst.

Duftlyset vil gi herlig duft til et middels stort rom i mange timer, og det lekre, fargede glasset gløder fargerikt når lyset tennes. Glasset kan vaskes og brukes som telyslykt når duftlyset er brukt opp.

Skandinavisk består av en stor duftkolleksjon til kropp og hjem og er inspirert av 20 års reise rundt i Norden. Duftene er subtile og raffinerte og basert på duftnoter som er typiske for området og eksotisk for resten av verden. Duftene blandes med meningsfulle farger, symboler og ord for å skape unike inntrykk av Skandinavia. 

Skandinavisk valgte i 2020 å oppgradere og forbedre sine produkter for å gjøre dem enda mer bærekraftig og organisk. De besluttet å utfordre alle sine interne prosesser og forbedre dem samtidig – for å etterlate et lettere avtrykk!

Diameter: 5,1 cm
Høyde: 6,5 cm
Volum: 65 g

 

Nr: 8178429

Kunders vurdering

G
Grete – 06.07.2021

– Esken lyset var inni var skadet. Siden lyset var like helt var det ikke grunn til å reklamere, men siden ytre emballasje var uskadd tyder det på at uhellet ikke har skjedd i postgang, men at de som pakket har lagt en skadet eske i forsendelsen -og det synes jeg ikke er ok

Flere produkter fra Skandinavisk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv