Håndkle Original Denimblå 30x50

Lexington

Luksuriøst gjestehåndkle i myk bomull fra Lexington! Les mer
Finnes i disse fargene

Mer om produktet

Det finnes knapt noe deiligere enn et mykt og klassisk Lexington-håndkle i 100 % bomullsfrotté. For Lexington kan sakene sine, og kommer med et delikat og absorberende håndkle, som i tillegg er en perfekt gave sammen med for eksempel et duftlys eller en fristende dusjsåpe? Vi kjenner alle til den trygge følelsen du får inntullet i et mykt håndkle. Etterpå kan du sette deg på badekarkanten og høre på radioen i bakgrunnen, slappe av og ta en velfortjent pause i den travle hverdagen.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Håndkleet er 30 x 50 cm og kommer i en lekker blåfarge som kler ethvert bad.

Anbefalt vask er 60 grader. For at håndkleet skal holde seg mykt og deilig, anbefaler vi å unngå tøymykner og tørking i tørketrommel.

Selges enkeltvis!

 

Fakta