Håndkrem Bergamott/Patchouli 250 ml

L:A Bruket

Håndkrem for tørr og sprukken hud. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
369,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 295,-

Vår pris: 369,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 295,-

Mer om produktet

Fuktighetsgivende håndkrem med eteriske oljer fra bergamott og patchouli. Kokosnøttolje, og sheasmør tilfører fuktighet og er kjent for å ha en beroligende effekt på tørr og irritert hud. De har en lett antiseptisk effekt og lindrer tørr hud. Engkarse er oppstrammende, lindrende og rik på omega 6 og 9. Valurt virker oppstrammende, fuktighetsgivende og er kjent for å lege småsår og solbrenthet. Olje fra bergamottskall lindrer, er forfriskende og har en lett eksfolierende effekt. Patchouli er beroligende, rengjørende og oppstrammende.

L:a Bruket ble startet i 2009, da co-founder Monica Kylén bestemte seg for å bli keramiker på fulltid. Hun savnet økologiske og naturlige hudpleieprodukter for å komplementere sine funksjonelle produkter og design til hjemmet, og samtidig for å beskytte huden fra keramikk-prosessen. Monica lot seg inspirere av hjembyen sin, Varberg, som har flere hundre år med spa-tradisjoner. Vann, salt og sjøgress er grunnlaget for denne byen og har skapt et nært forhold mellom menneskene som bor der og det stadig skiftende miljøet. Som et resultat av dette har L:a bruket nå over 80 produkter i sitt sortiment og selges i over 30 land. L:a Bruket ønsker å opprettholde og sette pris på et nært forhold med naturen, å velge produkter som møter etterspørselen fra et moderne liv og å ta tid til å forvandle daglige rutiner til ren luksus.

Alle produktene bygger på disse tre grunnpilarene:

Kystlivet – det er her inspirasjonen hentes fra. Samtidig er det viktig at produktene skal være gode både mot menneskene og naturen.

Funksjon først – hver komponent, fra flakong til duft, har en hensikt. Produktene er utviklet med tanke på dualitet; for de moderne og de tradisjonelle, de urbane og de maritime, og for ham og henne.

Naturlige ingredienser – L:a Bruket mener at naturen gir oss verktøyene vi trenger for å pleie huden vår. Ved å minimere de industrielle påvirkningene i produksjonen, og la det naturlige og økologiske fordelene til ingrediensene få skinne. De er alltid på utkikk etter de beste kombinasjoner og metoder for å høste ingrediensenes styrke.

Fakta