Strandhåndkle bomull blåstripet

Lexington

Mykt håndkle i kjemmet bomullsvelur

Les mer
Vår pris
556,-
Spar
239,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 556,-
Spar: 239,-

Førpris: 795,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

Herlig strandhåndkle med friske maritime striper og faldet kant. Merkenavnet Lexington pryder håndkledet med elegant jacquardvevd skrift, og nederst finner du det ikoniske flaggmerket. Anbefalt vasket på 40 grader. For å hindre loing, og for at håndklærne skal holde seg myke og behagelige, anbefaler vi å vaske dem uten skyllemiddel

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 100x180 cm

Fakta