Maten & Moi
få det beste ut av råvarene : enkelt, godt og bærekraftig
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Han byr også på nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok og univers, og ta del i Tronds store lidenskap for mat og mennesker.
Les mer
I TV 2-serien Farmen kjendis tar Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerer med lekre og smakfulle retter. Nå kan du også skape hverdagsgourmet på kjøkkenet - akkurat som mesterkokken! Han viser deg hvordan du med få ingredienser kan trylle fram bærekraftig, sunn og ikke minst smakfull mat. Han byr også på nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Bli med inn i kokkens kladdebok og univers, og ta del i Tronds store lidenskap for mat og mennesker.
Trond Moi er den eneste som har vunnet Norgesmesterskapet i kokkekunst tre år på rad. Han var gründer for restaurantkjeden Bølgen & Moi sammen med Toralf Bølgen, og driver nå restauranten Hos Moi på brygga i Kristiansand.
Trond Moi er den eneste som har vunnet Norgesmesterskapet i kokkekunst tre år på rad. Han var gründer for restaurantkjeden Bølgen & Moi sammen med Toralf Bølgen, og driver nå restauranten Hos Moi på brygga i Kristiansand.
Detaljer
- Forlag
- Egmont People
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 222
- ISBN
- 9788242976437
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2023
- Originaltittel
- Maten & Moi
- Format
- 26 x 21 cm
Lytt til utdrag
Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven