Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bread Maker

399,-
Sendes innen 2 virkedager

Med Lékué "Bread Maker" kan du veie, elte og bake med et og samme produkt. På grunn av brødformens allsidighet er du i stand til å lage dit eget hjemmelagde brød på en enklere og tidsbesparende måte. Lékués bread maker er en delvis lukket skål i silikon. Dampen sirkulerer inne i bollen og brødet blir ekstra saftig og sprøtt. Sideåpninger tillate at varm luft kommer ut av sirkulasjon, noe som gir brødet en sprø og gyllen tekstur. Lykke til med hjemmebakt brød på en enkel og grei måte! Beste av alt - Ingen deig på fingrene, og bare vaske bollen!

«Dette er en silikonbolle hvor du blander sammen deigen og knepper den sammen. Når deigen er ferdig hevet trenger du ikke å gjøre annet enn å sette formen inn i ovnen å steke brødet. Enklere kan det ikke bli, du trenger ikke å så mye som ta på deigen. Brødet får en fin fasong og en veldig sprø og god skorpe, samtidig som det er vedig mykt og saftig inni.» kristinsmiddagstips.blogspot.no

Produktet er laget av 100% platinum silikon. Silikonens non-stick egenskaper vil hindre at deigen sitter igjen. Tåler temperaturer fra -60 til 220 grader. 

Mål:
Høyde: 13 cm
Bredde: 28 cm
Lengde:. 28 cm
Kapasitet: 600 ml.

Oppskrifter følger med.

 

Nr: 8011729

Se video

Kunders vurdering

B
Birgit Henriksrud – 03.05.2023

– Jeg er fornøyd med formen. Syns den er lettvint. Men hadde nok gjerne sett litt mer anvendelige oppskrifter å bruke! Første brødet jeg lagde etter oppskrift som fulgte med, ble kjempelite! Så da jeg bakte neste gang bakte jeg etter en mengde mjøl jeg fant på sjøl!

T
Toril Sehested Zakariassen – 09.11.2021

– Nå har jeg brukt bread makeren min i lang tid! Den er bare helt utrolig bra. Ingen jobb å bake brød lenger! Har sammen deigen om kvelden 5-10 min. Dekker den til med en dusjhette(aldri brukt i dusjen!) så står den på benken til morgenen. Stekes og det var det! Nesten ingen oppvask heller. Superfornøyd❤️🧡💜👏👏

T
Toril Sehested Zakariassen – 10.10.2021

– Skjønner ikke de som ikke er fornøyd med brødmakern. Har nå brukt den i flere år. Noe så lettvint!! Setter brøddeigen om kvelden ca 5 min tar det🍁Så steker vi brødet om morgenen. Men bruker sammalt mel kli solsikkefrø havre mmm. Herlig brød som for min mann og meg holder i 2-3 dager. Så settes ny deg. Fantastisk lett int godt og ikke oppvask nesten❤️💙💜

V
Vivi-Ann Hilde – 29.06.2020

– Dessverre svarte denne ikke til forventningene. Den er veldig liten (blir et lite brød). Brødet ble heller ikke stekt på en bra måte. Jeg forsøkte 2 ganger med forskjellige oppskrifter. Det fungerte heller ikke å elte deigen inne i formen. Å kalle denne dingsen for en brødmaskin er det dummeste jeg har sett på lenge. Nå går jeg tilbake til mine vanlige brødformer.

A
Audhild Olsby – 18.09.2019

– Prøvet 3 ggr. Mislykket resultat. Ubrukelig for meg

L
Liv Kristin – 28.05.2019

– Lettvint med bolle og form i ett! Og resultatet, brødet blir utrolig godt!! :) Anbefales!

K
K – 06.02.2019

– Letter arbeidet,flott å bake i

K
K – 09.01.2019

– Brødbaker

M
Mary – 08.01.2019

– Anbefales. SÅÅ fornøyd. Det går fort å sette en deig. Slipper kjøkkenmarskin, brødformer og masse oppvask. Og ferskt brød hele tiden. Jeg var veldig usikker, før jeg kjøpte den, om dette ble bra. Og angrer ikke. Veldig glad for at jeg kjøpte den. Tips. Jeg langtidshever over natten, med lite gjær og kald melk, jeg bruker havremelk eller rismelk. Melk i stedet for vann, gjør også at skorpen ikke blir så hard. En kan også setter en langform nederst i ovnen med kokende vann, så ikke skorpen blir hard.

O
Olav Budal – 07.11.2017

– Bra produkt

J
Jannicke – 24.09.2016

– Anbefales

K
Kjersti – 22.09.2016

– Denne var akkurat som jeg hadde forestilt meg. Er glad i å bake, men synes ofte det blir mye oppvask. Ikke med denne! Nydelige brød blir det også!

B
Berit – 01.08.2016

– Super brødform

M
May Staven – 05.07.2016

– Brødform

B
Brit Tennebekk – 26.01.2016

– Mitt første brød var vellykket. Litt lite brød men godt. Enkel måte å bake brød. Få redskaper i bruk.

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv