Pizzasett

Holm

Få restaurantfølelsen hjemme! Verdens beste pizza lager du faktisk selv. Med gode redskaper, litt kjærlighet og en pizzastein får du bunn som både er tynn og sprø! Pizzapakken fra Holm inneholder rivjern til ost, pizzahjul med godt grep, pizzastein til steking og en stilig fjøl til servering. Les mer
Vår pris
1299,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1039,-

Vår pris: 1299,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1039,-

Mer om produktet

Få restaurantfølelsen hjemme! 

Verdens beste pizza lager du faktisk selv. Med gode redskaper, litt kjærlighet og en pizzastein får du bunn som både er tynn og sprø! Pizzapakken fra Holm inneholder rivjern til ost, pizzahjul med godt grep, pizzastein til steking og en stilig fjøl til servering. 

Pizzahjulet har kniv i stål og håndtak i ABS, slik at det ligger godt i hånden. 

Rivjernet er i stål og har håndtak i ABS som ligger godt i hånden. Skarp riveflate som effektivt river ost og grønnsaker til pizzaen din. 

Serveringsbrettet i akasietre er perfekt til fredagspizzaen, og fungerer som både brett og fjøl i ett. Diameter 40 cm. Vaskes for hånd med varmt vann og mild såpe. Kan gjerne behandles med matolje et par ganger i året. 

Pizzasteinen i keramikk kommer fra Jamie Oliver og er den enkleste veien til en sprø og delikat pizzabunn. Steinen gir en jevn varmefordeling fra ovn til bunn. Med den medfølgende holderen kan du sette steinen rett på bordet uten å skade bordplaten. Kan også brukes til å bake brød og rundstykker. Kan brukes på grillen, varmes opp i ovn først. Tåler inntil 600 grader. Diameter 33 cm. 

Pakken inneholder:

- Pizzahjul i stål

- Rivjern i stål

- Serveringsbrett i akasietre

- Pizzastein i keramikk

 

Fakta