Stavmikser BabyLine

Bamix

Håndlaget stavmikser som fikser de aller fleste kjøkkenoppgavene! Les mer
Vår pris
2199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1759,-

Vår pris: 2199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1759,-

Mer om produktet

Denne stavmikseren fikser store deler av kjøkkenarbeidet, enten du lager mat til store eller små!

bamix® er håndlaget i Sveits helt siden 1954, og er effektiv, allsidig, enkel i bruk og alltid til å stole på. Med bamix® og dens tilbehør kan du piske, purere, knuse, røre, blende, snitte, mikse, male, kverne, rive, skjære og hakke. Du trenger faktisk ikke andre kjøkkenmaskiner! Den kan brukes direkte i varme gryter, spruter ikke og suger seg ikke fast til bunnen. De fire «føttene» hindrer at knivene skader bunnen. Rengjøres enkelt under springen med varmt vann. Tar ikke til seg lukt eller farge.

Stavmikseren er håndlaget, av sveitsisk kvalitet, og er beregnet for å holde i mange år. Motoren er en kraftig vekselstrømsmotor, og er meget støysvak. Overføringen til kniven er festet direkte på motoren. Det betyr at den inngående strømmen omsettes direkte til knivene.

Multifunksjonsbladet bruker du til alt det tunge – den hakker rå og kokte grønnsaker, frukt, bær, babymat, knuse isbiter, jevner supper og sauser, blander kake- og omelettrøre. Piskeskiven pisker og skummer eggehvite, fløte, supper og sauser. Piskeskiven med hull bruker du til alt som er kremet og tyktflytende: den lager majones og dressing, pannekakerøre, smoothie og grønnsaksmos.

Stavmikseren har 200 W og to hastigheter. Det følger med holder, multifunksjonsblad, piskeblad, piskeblad med hull, piskeboks med lokk, oppbevaringsboks og oppskriftshefte med babymat.

 

Fakta