Brød og brødbaking
«Suksessbedriften i Oslo leker ikke bakeri - her det seriøs tilnærming og solide oppskrifter på god brødmat. Dessuten lekre bilder av mannfolk som baker, og en grundig innføring i herrehobbyen surdeigskultur. Boka har en progresjon der man begynner med enkle oppskrifter og går over til stadig mer avansert bakverk. Oppland Arbeiderblad»
Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem. Les mer
399,- Spar: 36,-
Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss.
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 189
- ISBN
- 9788202361266
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Format
- 26 x 20 cm
Anmeldelser
«Suksessbedriften i Oslo leker ikke bakeri - her det seriøs tilnærming og solide oppskrifter på god brødmat. Dessuten lekre bilder av mannfolk som baker, og en grundig innføring i herrehobbyen surdeigskultur. Boka har en progresjon der man begynner med enkle oppskrifter og går over til stadig mer avansert bakverk. Oppland Arbeiderblad»