– Nå har jeg bakt veldig mye av det som er i boka og alt har vært godt. Blitt redningen for meg etter at jeg måtte legge om til glutenfri kost. Fint design.
Ekte brød
«Ekte Brød er en knallgod veileder i glutenfri baking uten ferdige mikser, mer utfyllende enn dette finner du det ikke. Boka er godt skrevet, bildene er fine, og det er mange gode tips. Liker at det er skrevet hvor man finner de ulike meltypene - for det er ikke noe du finner på supern! Kathrine Kragøe Skjelvan, Glutenogmelkefri.com»
Endelig kan du få glutenfritt brød som gir deg vann i munnen!
Forfatter og blogger Kristin Granli har bakt, forsket og smakt på glutenfri bakst i en årrekke. Nå har hun samlet sine beste oppskrifter mellom to permer. I boken Glutenfritt brød får du oppskrifter på 50 forskjellige, velsmakende og næringsrike brød du kan bake selv. Her finner du hverdagsbrødet som ungene vil ha i matpakka, deilig loff, foccacia og baguetter til festlig lag, surdeigsbrød, knekkebrød og til og med brød du steker i stekepanna. Alt er enkelt forklart og alle oppskriftene er fulgt av fristende bilder.
Les mer
379,- Spar: 34,-
Forfatter og blogger Kristin Granli har bakt, forsket og smakt på glutenfri bakst i en årrekke. Nå har hun samlet sine beste oppskrifter mellom to permer. I boken Glutenfritt brød får du oppskrifter på 50 forskjellige, velsmakende og næringsrike brød du kan bake selv. Her finner du hverdagsbrødet som ungene vil ha i matpakka, deilig loff, foccacia og baguetter til festlig lag, surdeigsbrød, knekkebrød og til og med brød du steker i stekepanna. Alt er enkelt forklart og alle oppskriftene er fulgt av fristende bilder.
Har du andre allergier og matintoleranser? Alle oppskriftene kan lages med valgfri melk og vi har også merket oppskriftene slik at du enkelt kan se hvilke som er uten andre vanlige allergener.
Og du: Boken er ikke helt uten melmikser, her finner du nemlig oppskrift på din helt egen, sunne og smakfulle variant, til de dagene du har det litt travelt.
Medlemsvurdering:
Nå har jeg bakt veldig mye av det som er i boka og alt har vært godt. Blitt redningen for meg etter at jeg måtte legge om til glutenfri kost. Fint design.Gro
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 173
- ISBN
- 9788202513573
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Originaltittel
- Ekte brød
- Format
- 26 x 20 cm
Bla i boka
Anmeldelser
«Ekte Brød er en knallgod veileder i glutenfri baking uten ferdige mikser, mer utfyllende enn dette finner du det ikke. Boka er godt skrevet, bildene er fine, og det er mange gode tips. Liker at det er skrevet hvor man finner de ulike meltypene - for det er ikke noe du finner på supern! Kathrine Kragøe Skjelvan, Glutenogmelkefri.com»
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Boka gir en veldig god innføring i glutenfri baking og info om baking uten ferdigkjøpte melblandinger og melkeprodukter. Oppskriftene er enkle å følge, resultatet er alltid vellykket og smakfult. Kan anbefales !!
– «Ekte brød» har revolusjonert min glutenfrie baking! Endelig kan eg ete sunne, kjempegode og holdt bakverk igjen. Eg er evig takknemlig for denne boka, den er virkelig eit must. Spesielt rundstykker av havremiks samt scones med krydder, honning og tørka frukt er fantastiske. Smak og konsistens er som «vanlig» brød, til og med mannen min som ikkje har cøliaki elskar desse. Eg er med og arrangerar bakekurs i regi av NCF i min region og har fått gjennomslag for å bruke nokre av oppskriftene der. Boka anbefalast virkelig!
– Alle oppskriftene er godt og nøyaktig forklart,, og resultatet blir smakfullt og vellykket hver gang. Anbefales.
– Dette er uten tvil den beste glutenfrie kokeboken for brød og rundstykker. Både næringsinnhold, konsistens og smak på bakverket er helt super, og at man vet 100% hva man spiser er for meg et veldig stort pluss. Kristin har i tillegg til alle de gode oppskriftene også gitt oss en grei oversikt og forklaring på de ulike glutenfrie meltypene som hun bruker i boka, i tillegg til tips til hvor de kan kjøpes. Skal du ha EN glutenfri bakebok i bokhylla, er dette den boka!
– Etter å testet utallige oppskrifter fra både internett og bøker i flere år, har det gått med både mye tid og energi på å finne oppskrifter som gir gode resultater. Etter å ha fulgt bloggen til Kristin Granli en god stund, har jeg ikke brukt tid på å lete etter oppskrifter på glutenfritt brød,småbrød mm. andre steder. Oppskriftenes ingredienser og sammensetningen av disse gjør at bakverket får den konsistens og smak som man forventer seg ved tradisjonelle bakverk. Jeg har prøvd ut uttalige oppskrifter fra bloggen hennes, og har nå også bakt flere brød/småbrød fra boken. Jeg gleder meg til å prøve ut flere av oppskriftene og ser veldig frem å bake denne høsten.
– Når noe skal bakes hos oss, er det oftest Kristins oppskrifter jeg tyr til, og hva det enn er jeg lager, har det en tendens til å havne på familiens favoritterliste! Det var derfor en selvfølge for meg å bestille brødboken. -og et ekstra gaveeksemplar til en god venn :-) Jeg har nettopp fått boken i posten, og har bare rukket å lese gjennom den. Så langt er jeg strålende fornøyd! Den er lettforståelig, lærerik og inneholder et komplett utvalg brødoppskrifter jeg gleder meg til å bake!
– Jeg gir med glede min vurdering til denne boken. Etter å ha prøvd å bake glutenfritt med ferdigblandinger som både ble tørt og lite smak i hadde jeg lyst til å gi opp. Jeg har alltid bakt mye, og ønsket noe som smakte og så godt ut. Uten hvete og gluten. Kristins brød ble svaret. Smaker nydelig, er IKKE tørt og ser fristende ut! Alle hjerter gleder seg!