Gjærbakst for alle

; Øystein Westlie (Fotograf)

Ingenting lukter bedre enn fersk gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Bestill før 19.12. - få levert til jul

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! 

Ingen ting lukter bedre enn nybakt gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! 

Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. 

«Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» 

Kristin på bloggen Fru Timian 

Denne boka egner seg både for både nybegynnere og viderekomne. Forfatteren forklarer grundig hva du trenger av utstyr, hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte, for eksempel for lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere etter smak og anledning. 

Gled deg til deilige smaker, vidunderlig duft i huset og glade mennesker rundt bordet! 

«Jeg har aldri fått så gode boller før!»

Michelle på bloggen Fru Timian 

 

 

Fakta

Bla i boka