Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kjendisenes beste kaker og andre favoritter

Gudrun Runarsdottir
KJENDISENES BESTE KAKER
og andre favoritter
I denne delikate boken finner du over 80 oppskrifter på de lekreste kaker og desserter fra kjente kvinner som Mari Maurstad, Kari Simonsen, Beate Eriksen, Benedicte Adrian Mouton, Ingrid Lorentzen, Kari Birkeland, Dorthe Skappel, Åslaug Haga, Bjørg Bondevik, Kristin Halvorsen,Vigdis Finnbogadottir m. Les mer

271,-

298,- Spar: 27,-

Innbundet
Utsolgt
Gudrun Runarsdottir
KJENDISENES BESTE KAKER
og andre favoritter
I denne delikate boken finner du over 80 oppskrifter på de lekreste kaker og desserter fra kjente kvinner som Mari Maurstad, Kari Simonsen, Beate Eriksen, Benedicte Adrian Mouton, Ingrid Lorentzen, Kari Birkeland, Dorthe Skappel, Åslaug Haga, Bjørg Bondevik, Kristin Halvorsen,Vigdis Finnbogadottir m.fl. Forfatteren har også bidratt med sine favoritter. Alle oppskriftene er illustrert med lekre bilder, en kort presentasjon av bidragsyter og historien bak oppskriften. Boken er også rikt krydret med tips og råd. En del av bokens utsalgspris går til støtte for Rådet for psykisk helse. Gudrun «Kakemaker» Runarsdottir har jobbet i restaurantbransjen som servitør, hovmester og kakemaker siden hun var 16 år gammel. Servitøryrket har hun lagt på hylla, men kaker og desserter er for lengst blitt til en livsstil. I dag lager hun kaker for andre på bestilling.

Detaljer

Forlag
Orion
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
168
ISBN
9788245807066
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
23 x 24 cm

Kunders vurdering

C
Crazy – 22.09.2007

– I denne boken får du en blanding av oppskrifter fra forfatteren og oppskrifter fra kjente kvinner fra kunst og artistmiljøet, tv og politikk. Noen av de som har bidratt med lekre kaker eller desserter er Mari Maurstad, Dorthe Skappel, Bjørg Bondevik, Kristin Halvorsen og Kari Simonsen. Dette er en artig vri på en bra bakebok. For alle som er nyskjerrige på hva disse kjente kvinnene pleier og bake får man en god snikkikk her i denne boken. Alle oppskriftene er presentert med kort informasjon om bidragsyteren, så her blir du kjent med både person og bakverk/dessert. En artig og bra bok!

S
SantaCruz – 18.03.2006

– Denne kokeboken inneholder en rekke dessertoppskrifter, men skiller seg fra andre kokebøker; her får du nemlig oppskriftene fra forskjellige kjendiser. Riktignok har forfatteren av boken også kommet med flere gode oppskrifter, men de aller fleste dessertene i denne boken er det kjendiser som serverer. Her får du blant annet vite hvordan du kan lage Dorthes spesial (Dorthe Skappel), Dronning Maud fromasj (Hanne Krogh), Karitas beste formkake (Karita Bekkemellem Orheim) og masse annet snadder. De aller fleste har nok en kokebok i sitt hjem, derfor kan måten dessertene blir presentert på i denne boken være en artig og inspirerende måte. God gaveide, anbefales til de som "har alt".

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjendisenes beste kaker og andre favoritter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv