Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Takkemat

flat mat på takke og i panne

«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt.

Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!

Medlemsvurdering:
Mange fristende oppskriter. Mottakeren av boka er veldig fornøyd.

Lillian Aas

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
158
ISBN
9788248917762
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 18 cm
Nr
8089779

Kunders vurdering

L
Liv Horntvedt – 23.01.2018

– Takkemat

T
Trine Ørbog – 23.01.2018

– Takkemat

L
Lillian Aas – 01.01.2018

– Mange fristende oppskriter. Mottakeren av boka er veldig fornøyd.

V
Vigdis – 30.10.2017

– Flott bok. Nå skal takka brukes 👍

g
gunda halvorsen – 31.03.2017

– Boken er en gave. Jeg har ikke prøvd noen av oppskriftene ,men det var mye bra i boken.

J
Jorunn – 12.12.2016

– Her er alt jeg har savnet, no kan takken utnyttes bedre.

E
Elin Zinke – 19.10.2016

– Jeg gleder meg til å lage maten i den.

I
Ingvild Frogner. – 22.09.2016

– Inspirerende, lekre bilder, ny vri på tradisjonell mat. Oppskrifter tilpasset familier i år 2000. Det er ikke så lett å omregne oppskrifter i eldre bøker alltid. Her er det gjort . Tusen takk til forfatter.

B
Brit H. Resell – 07.09.2016

– Mange oppskrifter/tips til nye, moderne retter, men savnet mer tradisjonsmat.

A
Aud Amalie Agøy – 06.09.2016

– Veldig flott bok med mange spennende oppskrifter på hva man kan lage på takke. Jeg har hatt takke i mange år, men har savnet oppskrifter, så denne boka var bra. Det er oppskrifter på både tradisjonell takkemat, men også på mange nye ting. Så jeg gleder meg til å lage mer god mat.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Takkemat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv