– Takkemat
Takkemat
Ane Nordvik Hasselberg Gry Nordvik Karlsen Ane Nordvik Hasselberg (Illustratør) Gry Nordvik Karlsen (Illustratør)
«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt. Les mer
399,- Spar: 36,-
Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!
Medlemsvurdering:
Mange fristende oppskriter. Mottakeren av boka er veldig fornøyd.Lillian Aas
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk
- Sider
- 158
- ISBN
- 9788248917762
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 25 x 18 cm
- Nr
- 8089779
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Takkemat
– Mange fristende oppskriter. Mottakeren av boka er veldig fornøyd.
– Flott bok. Nå skal takka brukes 👍
– Boken er en gave. Jeg har ikke prøvd noen av oppskriftene ,men det var mye bra i boken.
– Her er alt jeg har savnet, no kan takken utnyttes bedre.
– Jeg gleder meg til å lage maten i den.
– Inspirerende, lekre bilder, ny vri på tradisjonell mat. Oppskrifter tilpasset familier i år 2000. Det er ikke så lett å omregne oppskrifter i eldre bøker alltid. Her er det gjort . Tusen takk til forfatter.
– Mange oppskrifter/tips til nye, moderne retter, men savnet mer tradisjonsmat.
– Veldig flott bok med mange spennende oppskrifter på hva man kan lage på takke. Jeg har hatt takke i mange år, men har savnet oppskrifter, så denne boka var bra. Det er oppskrifter på både tradisjonell takkemat, men også på mange nye ting. Så jeg gleder meg til å lage mer god mat.