Min side Kundeservice Vår historie Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Åpen bok

historien om et levende bakeri
Hele Norges blide bakermester Andre Løvaas inviterer til et besøk bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Denne boken er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Les mer
449,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Hele Norges blide bakermester Andre Løvaas inviterer til et besøk bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Denne boken er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Med surdeig, langtidsheving og åpent vindu inn til bakeriet, tok de hovedstaden med storm. Siden 1997 har utsalgene dukket opp over hele byen med hver sin unike personlighet. Men fortsatt har de ambisjon om hver natt å bake de beste bollene og brødene det er mulig å bake. Les historien, hør bakefilosofien, bli med inn i bakeriet og møt folkene, og ut i åkeren der kornet og melet kommer fra. Denne boka skal gi deg kunnskap, bakeglede og nye oppskrifter fra stolte håndverksbakere.

Detaljer

Forlag
Innholdsbyrået
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
197
ISBN
9788269006230
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Åpen bok
Format
25 x 19 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åpen bok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv