Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det søte liv

Kristines favoritter

"Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt."

Hege Lyngved Odinsen, VG

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg, med over 3000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Bloggen har tiårsjubileum høsten 2014, og dette er Det søte livs jubileumsbok med det beste fra bloggen gjennom ti år. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg, med over 3000 oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Bloggen har tiårsjubileum høsten 2014, og dette er Det søte livs jubileumsbok med det beste fra bloggen gjennom ti år. Her får du både oppskriftene på Kristines favorittkaker og de kakene som har vært mest populære blant leserne. Boken inkluderer også Kristines beste desserter.

Her er det noe for enhver smak og anledning! La deg friste av mektige sjokoladekaker, søte småkaker, deilige langpannekaker, flotte festkaker, duftende gjærbakst og de aller beste vaflene. Boken inneholder om lag 200 nøye utvalgte oppskrifter, som til sammen gir en uvurderlig samling oppskrifter for deg som liker å skape noe søtt og godt på kjøkkenet, enten det er til store selskaper eller til hjemmekosen. Alle oppskriftene er enkle og med grundig forklaring av fremgangsmåte.

Boken er rikt illustrert med Kristines egne kakebilder, og Kristine deler sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
326
ISBN
9788202440671
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Det søte liv
Format
26 x 22 cm

Anmeldelser

"Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt."

Hege Lyngved Odinsen, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det søte liv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv