Frie kaker
kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker
Anne Spurkland ; Anne Spurkland (Illustratør)
Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg .
så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
363,-
Spar:
36,-Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg .
så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for
allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel
om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende
prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er
Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok
for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis
har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.
- FAKTA
-
Utgitt:
2011
Forlag: Spartacus
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 318
ISBN: 9788243006232
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 18 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger