Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjærbakst for alle

«(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...) (...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...) (...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)»

Kine Hult (matanmelder), Stavanger Aftenblad

Ingenting lukter bedre enn fersk gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! 

Ingen ting lukter bedre enn nybakt gjærbakst. Grovbrød, frokosthorn eller kringle med sjokoladefyll, eller hva med fint surdeigsbrød eller neslepizza? Her får du de aller beste oppskriftene! 

Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. 

«Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» 

Kristin på bloggen Fru Timian 

Denne boka egner seg både for både nybegynnere og viderekomne. Forfatteren forklarer grundig hva du trenger av utstyr, hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte, for eksempel for lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere etter smak og anledning. 

Gled deg til deilige smaker, vidunderlig duft i huset og glade mennesker rundt bordet! 

«Jeg har aldri fått så gode boller før!»

Michelle på bloggen Fru Timian 

 

 

Medlemsvurdering:
Flotte bilder og fine oppskrifter med gode forklaringer. Oppskriftene er ikke testet ut i praksis enda, men det blir!

Kari

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
165
ISBN
9788202559120
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
26 x 20 cm
Nr
8120560

Bla i boka

 

Anmeldelser

«(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...) (...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...) (...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)»

Kine Hult (matanmelder), Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

K
Kari – 10.02.2021

– Flotte bilder og fine oppskrifter med gode forklaringer. Oppskriftene er ikke testet ut i praksis enda, men det blir!

E
Elin Zinke – 09.02.2021

– Gleder meg til å bakke produkter fra denne boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjærbakst for alle:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv