Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Verdt å vite fra grunnskolens pensum

samfunnsfag, historie, geografi, naturfag, fysikk, kjemi, biologi : 1.-10. klasse

Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Han er opptatt av å ikke alltid følge de «regler» som er satt når det gjelder læring og hvordan man kan lære bort. I denne boka koker han ned grunnskolens pensum til 176 sider. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Han er opptatt av å ikke alltid følge de «regler» som er satt når det gjelder læring og hvordan man kan lære bort. I denne boka koker han ned grunnskolens pensum til 176 sider. Og kan du det som står her, da kommer du deg gjennom skoletiden. Boka fungerer som en rettesnor og veiviser i mylderet av alt man må lære og kunne, og viser med enkelhet hva som er essensen og det viktige å tenke på når det «koker som verst» med leksene og puggingen. Det er også en fin leksehjelp for foreldre og foresatte, som får en kort innføring i hva man ofte har glemt eller ikke helt husker alt av. Boka fungerer også som en familiebok og oppslagsbok når man spiller kunnskapsspill!

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788248912200
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
25 x 18 cm
Nr
8037108

Kunders vurdering

G
GT – 14.07.2017

– Og selvfølgelig minst like interessant for de som er i grunnskolen. Vil jeg tro. Anbefales til alle som har litt tid til overs.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdt å vite fra grunnskolens pensum:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv