Rakkan

Volum 4

; Mark Egan ; June Evelyn Svensli ; Joiski ; Dænney ; Tenpi ; Hiwar Nheli (Illustratør) ; Mark Egan (Illustratør) ; June Evelyn Svensli (Illustratør) ; Joiski (Illustratør) ; Dænney (Illustratør) ; Tenpi (Illustratør)

Serie: Rakkan 4

Antologiserien Rakkan er tilbake! Les fortsettelsen av fem av serien fra Rakkan vol. 1, 2 og 3, og begynnelsen på en ny fortelling.

Etter et tilsynelatende vanlig fall med sparkesykkelen blir Celeste kjent med ridderen Xavier, og innser at hun plutselig befinner seg i en helt annen verden! Hvordan er det mulig, og kan hun stole på at Xavier virkelig kan hjelpe henne? Torben og Naomi stifter bekjentskap med den fargerike, nye læreren Eir, men Naomis drøm om å bli en robotpilot får en skuffende start. Les mer
Vår pris
122,-
Spar
17,-

Veil. pris: 139,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 122,-
Spar: 17,-

Veil. pris: 139,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Antologiserien Rakkan er tilbake! Les fortsettelsen av fem av serien fra Rakkan vol. 1, 2 og 3, og begynnelsen på en ny fortelling.

Etter et tilsynelatende vanlig fall med sparkesykkelen blir Celeste kjent med ridderen Xavier, og innser at hun plutselig befinner seg i en helt annen verden! Hvordan er det mulig, og kan hun stole på at Xavier virkelig kan hjelpe henne? Torben og Naomi stifter bekjentskap med den fargerike, nye læreren Eir, men Naomis drøm om å bli en robotpilot får en skuffende start.

Letty blir konfrontert av to ukjente som ser ut til å vite mer om hvem Letty er enn det hun selv kan huske. Hvem er de og kan det stemme at Letty kanskje ikke er så uskyldig som hun virker? I en annen magisk verden begynner et nytt eventyr. En skoletur på historisk museum tar plutselig en uventet vending og kaster den unge jenta Ella ut på et magisk oppdrag!

Samtidig fortsetter samtalene med Lue-Lars på holdeplassen for buss 4E, viser det seg at Lue-Lars er den som står bak de mystiske sjokoladene. I Shanborg er det klart for nye forviklinger og absurde situasjoner. Ronja har en plan for hvordan Robert, Silmon og Tassden kan stjele tilbake Mantikorens tryllestav fra prinsesse Atarashii og prins Sipan. Det kreves både list, et vågalt tyveri og en god porsjon scenekunst.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Outland
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 140
ISBN: 9788284010755
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12 Ungdom
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger